torsdag, maj 10, 2007

Mass-strykning 1 gång/vecka?

Idag kan jag helt enkelt inte bestämma vad jag ska ha på mig!! Jag har stått framför garderoben i en halvtimme utan att hitta något. Jag kan i mitt liv inte förstå vad som är problemet. Jag ser ju att det rent fysiskt ligger och hänger en massa kläder, men det är ändå inget som passar, just idag. Jag har ett antal olika argument till varför just de kläderna inte känns bra idag.
Det måste finnas nåt att göra åt detta problem. En sak är att jag, sedan så länge jag kommer ihåg, bestämmer kläderna kvällen innan. Detta betyder inte mindre tid framför garderoben, däremot bättre sömn ;-)
Nu har jag något på mig. Men givetvis trivs jag inte. Jag har valt jeans och skjorta: för strikt? för varmt (då det idag ska bli 25 grader igen), ärmarna är lite för korta - inte skönt, vad ska jag ha för skor? har jag de svarta med lite klack så får jag skoskav- vilka strumpor ska jag då ha? eller ska jag ha de andra bekväma svarta, som jag även kan ha utan strumpor? osv osv osv
Kan man hyra in någon som bestämmer vad jag ska ha på mig? Hehe, nej, det hade förresten inte varit någon lösning. Jag hade aldrig tagit på mig det någon annan sa till mig att ta. Minska antalet kläder så att valet blir mindre? Öka antalet kläder så att det alltid finns något jag vill ha?
Det kan ha att göra med strykning... jag har mycket som hänger som inte är strykt. Detta vill jag ofta ha på mig, men då måste jag ju stryka.... mass-strykning en gång i veckan kanske är lösningen på klädproblemet?

2 kommentarer:

Lopo sa...

nej, Malin. Homemaid eller liknande företag heter lösningen på ditt strykproblem. Så fort som jag och Tobias båda jobbar igen så ska jag seriöst kolla upp vad vissa hushållsnäratjänster kostar. Jag hatar tvätten och speciellt strykningen. MEN jag gilllar rena och strukna kläder...

Malin Tångefjord sa...

Louise - du har rätt! Det är lösningen pa alla problem. Jag vill hitta nün som kan göra allt!