tisdag, april 17, 2007

Morgon i Zürich

Läste om det galna upptåget i Virginia. Vilken sjuk människa. Så jäkla grymt. Stackars de drabbade och de som bevittnade det hela. Att inte Bush gör något åt vapenlagen är en gåta...
Tisdag morgon är det och det är lite småkyligt här då morgonluften sipprar in från fönstret. Dock är det 26 grader utlovat idag, så det blir nog snabbt varmt. Börjar komma in i jobblivet. Går upp varje morgon, äter min banangröt (såg förresten att en svensk man skulle ge ut en bok med GRÖTRECEPT. Nej, den är inget för mig. Nöjd med banangröten.), tar tåget till Zug och läser antingen 20Minuten eller min suveränt braiga bok för tillfället: Män som hatar kvinnor. Promenerar den korta biten, ca 4 min, från stationen till J&J. Hiss eller trappor upp till tredje våningen. Säger: Grüezi, Hej, Hoi, Hi, good morning eller guten morgen. Tar en kopp kaffe och en flaska Valser (mit Sprudeln. måste ju ha mitt sprudelwasser).
ojoj, klockan går framåt även idag. måste rusa till hauptbahnhof och ta tåget mot Lugano och inte missa att hoppa av i Zug.

3 kommentarer:

Ica sa...

Heja Malin! åh, över 20 grader varmt! uuuunderbart!

Åsa sa...

sooommar, sommar och sol..

malin sa...

varför har du alltid olika avstand mellan raderna?