fredag, oktober 23, 2009

Buddha

Över jul och nyår åker vi hem till älskade Sverige. Ja, till Danmark också- någon som har något passande adjektiv till detta land??? ;) För att få med oss lille Oscar utan att åka fast för smuggling eller kidnappning beslutade vi oss för att skaffa pass till honom, både danskt och svenskt. Vi gick till fotografen för att få passfoto i rätt storlek och här är resultatet:



En riktig liten godbit.. som liknar en liten Buddha..och en kriminell upptryckt mot väggen.. i mammas ögon en riktigt liten sötis som får en att le, ja om inte skratta lite också. I måndags var vi hos Mutter-Kindberatung och vägde Oscar. Han hade gått ner den senaste veckan, 30gram. Inte bra, men antagligen beror det på att han är förkyld. Men, ärligt talat, blev jag inte särskilt orolig, för man kan inte direkt se att han gått ner på passfotot ;-) Han spränger alla vikt och längd kurvor den lille killen. Det gillar vi.

Inser att det är första kortet jag lägger ut på Oscar här, så jag känner att jag vill lägga ut ett mer smickrande dessutom:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Dejlige Danmark. Og vores flag hedder Dannebrog, hvad hedder Jeres? ;-)

Anonym sa...

Lilla knytet så fin så fin!
Åsa