onsdag, oktober 14, 2009

Fortsättning

Eftersom min käre man var inne och läste min blogg, känner jag att jag nu måste skriva vidare här. Vet ju att jag inte har många läsare, men ändå vill jag vidhålla min blogg.

Så, vad har jag då att skriva, som hemmagående enbarnsmor? Skulle kunna ha en hel utläggning om alla mina komplikationer som jag haft sedan födseln, men varför skulle någon intressera sig för det? Jag mår ju bättre, sakta men säkert. Och guldklumpen ligger ju här intill och sover, så då kan jag inte förmå att beklaga mig.

Idag har jag dammsugit! Wow. Samt duschat och tvättat håret. Jag har lekt med Oscar, han jollrar och tittar på sakerna jag visar. Dagens favorit blev den vita katten med röda prickar som han fått från mormor. Ett härligt skratt kom fram när jag sa mjao mjao och rörde den fram och tillbaka. Har även sett ett avsnitt av Greys anatomy- fick tvinga mig att stänga av dvdn därefter, eftersom jag annars lätt blir sittande framför efterföljande avsnitt.

Såna här aktiva dagar är sällan och det beror på att Oscar för en gångs skull sover mycket idag. Oftast blir det inget vettigt gjort, mer än max tömning av diskmaskinen.

Tröttheten börjar komma, det var amning 4ggr denna natt, så jag skulle ju behöva vila... MEN jag vill ju ut och gå också. Jag har dessutom lovat Nils att köpa mjölk och yoghurt och det löftet vill jag hålla.. så det får bli en promenad i solskenet nu :)

Inga kommentarer: