måndag, november 23, 2009

Det är November nu, men bara i några dagar till. Det är ännu en grå dag, fast förmiddagen bjöd på solsken. Gick till Mutter-Kind Beratungen idag för att väga Oscar. Han har gått upp nästan 400gram igen, på 2 veckor- han kan han! Benen är nu riktigt bastanta- tjocka och goa "michelingubbe"lår.

Snart får man sätta upp julpyntet. Har redan satt en röd lykta utanför fönstret, i vilken vi tänder stearinljus om kvällarna. Myspys. Det är dags nu. Julmys istället för höstrusk.

Den lille grönklädde mannen i sängen vaknar så smått. Det får mig att tänka på den fantastiskt roliga historien som vår klassföreståndare lärde oss på högstadiet:
"Vad är det som är litet grönt och äter sten? Den lille gröne stenätaren!!!!!!" Fantastiskt rolig..eller??

Ska jag se ett avsnitt till av Svenska hjärtan? Är inne på säsong 3 nu. Väntar med spänning på Greys Anatomy, säsong 4, som kan poppa ner i brevlådan vilken dag som helst nu.. DET blir uppmuntring det :) Ska nog gå ut och kolla brevlådan igen...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Helming rules=) Hoppas Grey's kom!! Hälsa den lilla gröna stenätaren! kram från lillasyster

Anonym sa...

Liten och grönkläd... Nils? :-) Kramar från bror.

Anonym sa...

Det är viktigt att komlettera beskrivningen av den lille gröne; nämligen att han levde en meter under markytan. SP

Anonym sa...

Åsa: Glömmer vi någonsin Helmings pärm full av skämt i liknande stil??? NEJ!!! Tyvärr kom inte Greys igår..Det blev istället 2 avsnitt svenska hjärtan-fyi: den 3e säsongen som jag nu är inne på spelades in 1995, så klädstilen är något nyare än i det avsnittet ni fick se- kanske vill du låna dvd:n nu när det inte är så 80-taligt? ;)
Jens: Den lille grönklädde var onekligen en minikopia av Nils..
Pappa: Ja, du har rätt, men borde då inte svaret vara: den lille, gröne underjordiska stenätaren???
:)
MALIN

Anonym sa...

Hehe, såna gobitar kan man inte glömma.. Och tack för erbjudandet om Svenska hjärtan! Eeehh.. låt mig fundera lite på det? ;)
Åsa