söndag, januari 13, 2008

Sova

Nu är jag tillbaka efter 3 dagars skidåkning i Flims/Laax. Jag har ont i benen, särskilt i vaderna av någon oförklarlig anledning, lite i nederdelen av ryggen också. Jag är dessutom trött, luktar lite illa eftersom jag ännu inte tagit steget in i duschen. Snuvan har fortfarande inte försvunnit, så näsan rinner. Ansiktet värmer lite av dagens sol.
Det tar på krafterna att vara på skidtur.

Igår åkte vi en backe fem gånger, det var allt. Jo, men det var inte lite. Det snöade konstant hela dagen, så sikten var dessutom begränsad. Att ta sig ner för en röd pist full med lössnö och nybildade pucklar, 5 gånger med otränade ben, det är inte så illa. Det är ganska bra. Ett extra bevis på att det var jobbigt är när man somnar kl 18.30 senare på kvällen. Ölen på after skin hade säkert ingen inverkan på tröttheten. Nej, gårdagens skidpass tog hårt på krafterna.

Och så idag kom solen. Strålande solsken, vit gnistrande snö, ni vet sådär underbart som man ser på bilder. Ja, så vackert var det. Det varmde nästan in i själen. Men bara nästan. Jag undrar vad som krävs för att själen ska värmas upp och se sol. Kanske en varm dusch och så lite sömn?

varma kramar från mig till dig

3 kommentarer:

Ica sa...

Vad glad jag blir när jag läser. Här hade vi med strålande sol igår. Man kan iaf bli lite ljummen i själen. Alltid något :)Öl och sömn är trevligt, och jag hoppas att lite av värmen stannar kvar hos dig nu. Kramar!

mam sa...

Hej vännen!
jag hoppas att solen har gjort verkan idag också! Solen har ni inte vi men frisk luft är skönt i alla fall.jag försöker hålla formen genom att röra mig Idag 6km snabb promenad från skolan! Snön saknar jag förstås och lite kyla men vad kan man göra!
Vi hörs snart!
Kram älskade dotter!
mamma

Mia sa...

Låter skönt med skidor, vi sticker till alperna v 11. Tänkte på dig härom dagen när vi diskuterade kor och ljuver på jobbet.. du får mig att le!! Hörs och ses, kram Mia