söndag, april 19, 2009

Sjuk

Min dag idag: snyta mig, sova, snyta mig, äta, snyta mig, dricka, snyta mig, läsa, snyta mig, dricka, snyta mig, äta...osv. Sa jag att jag har snytit mig också?
Min tanke var att skriva om alla saker som händer nu, men idag saknas inspirationen.

Istället skriver jag om sängar. Behöver en ny säng. I Schweiz är man rädda för stålfjädrar i sängarna, därav säljs knappt några i mina ögon normala sängar. I stället för att köpa ett paket av madrass och lameller som man bara kan sätta ben på för att få en säng, så köper man lameller separat och sedan en madrass av skumgummi eller latex. Sen måste man köpa en riktig sänggavel för att lägga lamellerna samt madrassen i. Känns som att gå bak i tiden. Har ändå bestämt mig för att anpassa mig till dessa vanor istället för att frakta ner en säng från Sverige.

Näsan rinner och jag har ont i huvudet. Hejdå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

2 inlägg som jag missat! Så roligt att du uppdaterar igen!
Säljer inte ens Ikea i Schweiz normala sängar??
Hoppas du är kryare ikväll!! Idominsalva hjälper mot söndersnuten näsa=)
Kram! //lillasystern

Anonym sa...

Hej Åsa - vad roligt att du var här och läste. Hade ju inte räknat med alltför många besökare när jag inte uppdaterat den på så länge..hehehe. Ikea har 2 normala sängar, men enbart modell hård. Kramar Malin

Anonym sa...

IKEA säljer "normala" sängar i Schweiz, men de "normala" människorna i Schweiz tycker inte om "normala" svenska sängar. Så då säljer IKEA "normala" schweiziska sängar till "normala" schweizare. Det känns som en klok variant men tyvärr blir ju då "normala" svenskar som valt att bo utanför sitt "normala" hemland kanske besvikna. Men å andra sidan finns det ju mycket annat "normalt" svenskt som saknas i Schweiz så de är nog "normalt" ganska vana vid att bli besvikna.
SP /F

Anonym sa...

bara pappa kan skriva en sån kommentar ;-))