tisdag, januari 19, 2010

Mat igen

Idag fick Oscar prova potatispuré..det blev ingen hit. Han frynte mest på näsan, men var ändå nyfiken. Vi får "på att" imorgon igen! Det är så roligt att följa Oscars utveckling! Han sitter med stöd nu och är väldigt stabil så han behöver endast stöden när han ger upp och ramlar åt ett eller annat håll. Han griper efter mycket, men är fortfarande så eftertänksam, ett oerhört klokt intryck ger han - världens klokaste 5 månaders baby! Jupp, idag fyller han 5 månader.

Det går ju SÅ fort..Jag är stolt att vi klarat de första 5 månaderna. Det ÄR tufft att få barn, det tar på krafterna och innebär, som tidigare nämnts mycket oro. Samtidigt ger det så enormt mycket tillbaka; glädje, skoj, mysighet, kärlek! Allt blir så mycket roligare, småsaker ser man på nytt sätt. Till exempel det här med att ge honom riktig mat; jag har verkligen sett fram emot det, glatt mig åt att få se hans reaktion.

Idag ska jag laga ett nytt recept: Basilikatonfisk med spagetti. Har nog aldrig lagat något med burk tonfisk, föruom kall tonfisk, så det ska bli hmm spännande. Det är alltså ett av denna månadens nya recept. Matlistan går framåt, med hjälp av hela familjen är vi nu uppe i 27 rätter (tack Nils).

Avslutningsvis en bild på Nyårsklädde Oscar:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tunfisken var god!
Og Oscar er glad for bananer :-) Kartofler er jo mere kedelige...

Anonym sa...

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; han ÄR så söt!! Så fin i sin lilla väst=)

Kram från Åsa

Anonym sa...

Tack Nils :)) Då får tonfisken komma med på vår lista...

Ja Åsa, visst är han söt den lille mannen..och han saknar gosa med dig!

kram malin